2017. augusztus 27., vasárnap

GC33YBC - Hrobka rodu Forgach (GEONEO-GEOCACHING-SK)

A mai is egy olyan találat ami nem volt betervezve, amolyan arra járós kessing! A közelben jártunk és ha már erre a környékre keveredtünk akkor lássuk milyen kincseket is rejt ez a hely, mit is lehet itt megnézni.
Jelenlegi helyszín Halic - egy település, egy temető, egy kápolna.A kápolnához felhasznált anyagokat vszinű' Olaszországból hozták - ilyen anyagokat használtak a piramisok építésére is. A díszítés és forma római stílusra emlékeztetnek. Az épületen még címer is kapott helyet, a megkönnyebbülés szimbóluma mellett. A rajta lévő angyal pedig a hosszú álom.....
 Hrobka rodu Forgach
Na, de nem is ez volt a fő látványosság (számomra), hanem az igazi izgalom a láda keresése volt. Nem igazán találtunk rá oly könnyedén. Kerestük itt-ott, kinn-benn, fenn-lenn, szinte mindenhol. Minden apró kis lukba benéztünk, minden repedést megvizsgáltunk - amikor egy bokorhoz keveredtem. Gondoltam mi lenne ha pont benne lenne!
Láss csodát, egy igen apró, érdekes kis geoláda volt a bokor ágához rögzítve. Hihetetlenül tetszett, főleg azért mert már fel is akartuk adni, de a végén sikeres találat lett belőle.

GEONEO The Travel Bug 2017


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése